ROCK: AZ AKARAT ZENÉJE

A rockzene maga az erő. Olyan ős-brutális, misztikusan őskori pszichológiai rétegeket álmukból felébresztő erő, melyre minden földi halandónak- és Hallgatónak- szüksége lenne. Ám az Ember testileg-lelkileg gyenge, kell valami a fülnek, kell valami a szívnek, hogy továbbléphess világmegváltó bánatodtól. Hogy felemelkedhess.

ATTILA HANGJA

Attila hangja maga az Erő. Valami férfias büszkeség lobog benne, valami tájaktól és nyelvektől független össz-emberi furcsa játék. És rejtőzés is, igen, mert férfinak lenni: örök rejtőzés. Bujkálás önmagunk elől.

ÉS A  BILLENTYŰ 

Kulccszerepe van, és jó. Béres vagy Göme, nem tudom. De jó. hogy ma már ilyet nem csinálnak? Hogy megváltozott a divat 1985 óta? Kérem, a rockzene is fejlődik. Megszüntetve őrzi meg önmagát.

Szerző: Masikmezo  2009.03.03. 14:09 Szólj hozzá!

Címkék: játék rock divat béres erő ember pataki attila rockzene edda művek hangja pszichológiai rejtőzés göme

A bejegyzés trackback címe:

https://masikmezo.blog.hu/api/trackback/id/tr30977499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása