AZ OLVASÁSI TESTHELYZET

Eléggé el nem ítélhető módon ágyban fekve olvasok, úgy, hogy ha unom a művet, szépen elszundíthassak rajta, ha pedig élvezem, amit olvasok, legyen energiám felkelni. Van, hogy nassolok is közben. Sört, netán édességet. Olyan is van, hogy kettőt együtt...

MIT OLVASOK?

Mindent. Közéleti lapokat, minden oldalról, nem előítéletekkel. Kortárs prózát, klasszikus prózát, magas irodalmat, szórakoztató irodalmat, verseket.

AZ AGYAM EKÖZBEN

Az agyam eközben jár, mint motolla. Olvasok, és elkezdek írni. Gondolatban. A olvasott mű csak egyfajta alap, onnan aztán beindulnak a kerekek...

HOGY JÖN IDE A BLOG? A MÁSIKMEZŐ BLOG?

A művek ihletésére született műveket teszem itt közzé. Kisprózákat, többnyire. Azért hatok a nézettségre is: a címek mindig az eredeti, tehát az olvasott alkotások lesznek.

SZERETEM A POSZTMODERNT?

Igen.

KIT TARTOK A JELENLEGI LEGNAGYOBB MAGYAR ÍRÓNAK/KÖLTŐNEK?

Tandori Dezsőt.

Szerző: Masikmezo  2009.02.25. 10:45 1 komment

Címkék: blog vers klasszikus próza posztmodern tandori olvasok közéleti lapok

A bejegyzés trackback címe:

https://masikmezo.blog.hu/api/trackback/id/tr48964780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Masikmezo 2009.02.25. 13:54:16

Tandorit, azért, mert oly magától értetődőnek tűnnek az írásai, legyen szó akár versről, akár prózáról, hogy elképesztő. Ilyen könnyed tollal írni, apám!
süti beállítások módosítása