Tudodmikéntvanez: kimosodésazistennekse. Pedig: felteszed a forrónak tartott ( tudod is, mi az igazi forróság! Nem vagy Te vulkán. Demjén Ferencnek van egy Vulkán című dala, nem a legjobbik..bik..) radiátorra, tündérem, és? vársz!
Úgy is jó, persze hogy, ha keresel egy másikat, még akkor is megoldás ez, ha AZ A bizonyos másik nem frissen mosott. Szóval, vársz, hogy megszáradjon, közben dühös vagy, mert lekéstél valami m.helyi izét, pl. tárgyalástot. Vársz, és eszed az agyad.

Kérlek, gondolj arra: Másikmező, Másikmező- és máris keresd el keresni a zidegnyugtató megoldást, melyben Te is és a Gatya is jóljár.
Remélem, annyira azért nem vagy evilági, hogy ne legyen odahaza (otthon/otthol, ez utóbbi legszörnyűbb) verseskötet. Kosztolányi, de az hosszúkat is írt, mondjuk, legyen Ady. Olvass el egy Ady-verset!

Kezdd az elején! A Mi gyermekünk. Ha ezzel végeztél, gatyanézés. Ha nedves, akkor vedd fel. Rajtad megszárad.

És mily' hamar eltelik így a reggel!

Szerző: Masikmezo  2009.02.24. 13:29 Szólj hozzá!

Címkék: demjén ferenc radiátor reggel alsógatya kosztolányi vulkán szám ady forró tündérem tárgyalást másikmező ady vers a mi gyermekünk

A bejegyzés trackback címe:

https://masikmezo.blog.hu/api/trackback/id/tr25962919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása